Het Zuidelijk Toneel

De Achterkant van Tilburg

Stadsgezelschap Het Zuidelijk Toneel
toneel
Locatie: schouwburg
vr 13 sep 2019 start 20:15 einde 22:15 pauze nee

Welke rol speel jij?

Ben je wel eens verdrietig? Vind je het leven ook zo saai? Zin in een feestje? Drugs voorzien in breed gedragen behoeftes. Spanning, energie, demping, verdoving, ontsnapping, rust: drugs zijn het zwarte goud van de moderne geluksindustrie.

Rokende schoorstenen, geldtransporten, afvalbergen, schimmige deals. De drugsindustrie van Tilburg behelst meer dan dat. Tieners die hun grenzen oprekken, mannen die het liefst zwijgen, een wijk met verschillende gezichten, een door spijt gepijnigde oude man, in De Achterkant van Tilburg komen ze elkaar tegen. Maar wat bindt ze, wat hebben ze met elkaar gemeen?

De kinderen, de wijk, de broers, de geschiedenis, het zwijgen en de dood. De Achterkant van Tilburg is een spannende, thrillerachtige theatervoorstelling. Het verwart en stelt gerust, het trekt aan en stoot af, het roept vragen op en het geeft nadrukkelijk geen antwoorden.

• regie: Joris van Midde | tekst: A.H.J. Dautzenberg & Diederik Stapel | spel: Björn van der Doelen, Dries Alkemade, Erwin Boschmans, Mike Weerts e.a.

De Achterkant van Tilburg

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer + bestel tickets
Theaters Tilburg restaurant menu's