Het Zuidelijk Toneel

De Achterkant van Tilburg

Stadsgezelschap Het Zuidelijk Toneel
toneel
Locatie: schouwburg
zo 8 sep 2019 start 20:15 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend

Wist je dat je voor een luttele 150 eurootjes al een pistool kunt kopen in Tilburg? Jonge Tilburgers kopen ze. ‘Homegrown’ noemen ze dat, onder het mom van “hier lossen we het zelf allemaal wel op”. In De Achterkant van Tilburg duikt Het Zuidelijk Toneel, ons stadsgezelschap, in de verborgen samenleving achter de mind-blowing misdaadcijfers van onze stad. Wie zijn de mensen die de gemiddelden zo omhoog helpen? En waarom gaat criminaliteit vaak over van generatie op generatie?

De grote cast - met o.a. bekende Brabanders als Björn van der Doelen en Mike Weerts, maar ook de Tilburgse acteur Erwin Boschmans - bezorgt je een zinderende avond. Een stevig spektakel met theater, muziek en dans. Nee, nee… Dit is niet je doordeweekse theatervoorstelling!

• regie: Joris van Midde | tekst: Anton Dautzenberg & Diederik Stapel | spel: Björn van der Doelen, Dries Alkemade, Erwin Boschmans, Mike Weerts e.a.

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer + bestel tickets
Theaters Tilburg restaurant menu's