Martijn Fischer

Zingt hits van Hazes

muziek
Locatie: concertzaal
vr 24 jan 2020 start 20:30 einde 22:35 pauze ja

Na een succesvolle clubtour met de hits van Hazes, is het nu tijd om deze hits naar onze concertzaal te brengen! De muziek van André Hazes leent zich namelijk perfect voor theater, zeker als die wordt gebracht door theaterdier Martijn Fischer en zijn band. Martijn Fischer kroop al eerder in de huid van Hazes, met zijn rol in de musical Hij gelooft in mij en in de film Bloed, zweet en tranen. De teksten van Hazes zijn enerzijds groots en meeslepend, anderzijds klein en ingetogen. Thema’s als de liefde en eenzaamheid worden bezongen, naast liedjes over het alledaagse leven. Zo is Hazes van iedereen. Een avond met een mix van levensliederen en feestmuziek, waarbij alle grote hits voorbijkomen.

Martijn Fischer over Hazes
André Hazes bleef een zoekende man die voorafgaand aan elk optreden zijn faalangst moest overwinnen. Van de zingende barkeeper tot een fenomeen. Een grootheid van 1,68 meter, wiens muziek troost geeft en verbroedert.
Trailer | Martijn Fischer zingt hits van Hazes
Martijn Fischer zingt hits van Hazes | Teaser

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer + bestel tickets
Theaters Tilburg restaurant menu's