Nederlandse Reisopera

Jevgeni Onjegin

opera
Locatie: concertzaal
wo 13 nov 2019 start 20:30 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend

De Nederlandse Reisopera brengt Tsjaikovski’s opera Jevgeni Onjegin terug tot een meeslepende pocketvoorstelling. Pocket? Ja, een opera van slechts één uur en twintig minuten. Jevgeni Onjegin, gebaseerd op de roman van Poesjkin, is een ontroerend en diepgravend psychologisch drama vol emotionele conflicten en lyrische, hartstochtelijke muziek. Regisseur Kai Anne Schuhmacher zoomt in op de beslissende momenten in de levens van de zussen Tatjana en Olga. Ze laat zien hoe een enkele beslissing in je jeugd dramatische gevolgen kan hebben voor de rest van je leven. Met uiteraard de meest bekende aria, Briefscène, waarin Tatjana een wanhopige liefdesbrief schrijft aan Onjegin. Zeven vocalisten en acht musici brengen het romantische 19de eeuwse Rusland van Poesjkin en Tsjaikovski tot leven.

• regie: Kai Anne Schuhmacher | muziek: Tsjaikovski | cast: Annelies Lamm, Anna Emelianova, Lenie van Rheden, Ingrid van Ree, Vincenzo Neri, Yaroslav Abaimov & Rafal Pawnuk

• Russisch gezongen, met Nederlandse boventiteling.

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer + bestel tickets
Theaters Tilburg restaurant menu's