Intouchables

met Huub Stapel e.a.

toneel
Locatie: schouwburg
wo 3 jun 2020 start 20:15 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend

Met Huub Stapel opnieuw in de hoofdrol komt Intouchables terug naar het theater! De Nederlandse toneelbewerking van de Franse filmhit kon enkele seizoenen geleden al rekenen op uitverkochte zalen door het hele land. Het wereldberoemde verhaal over de ogenschijnlijk onmogelijke vriendschap tussen Philippe, de miljonair in een rolstoel, en Driss, de kleine crimineel uit de banlieus van Parijs, veroverde dan ook miljoenen harten van toneel- en filmliefhebbers.

Vanaf het moment dat Driss (Romano Haynes) door Philippe wordt aangenomen als zijn persoonlijke verzorger, worden hun werelden op zijn kop gezet. Philippe wordt uitgedaagd door het lef en de keiharde overlevingsdrift van Driss. Driss betreedt een wereld die in werkelijk niets op de zijne lijkt. De mannen zoeken samen naar spanning en avontuur en dagen elkaar uit. Zo ontstaat een intense vriendschap, die even kwetsbaar als ontroerend is. Prachtig toneel!

met: Huub Stapel en Romano Haynes • regie: Peter de Baan

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer + bestel tickets
Theaters Tilburg restaurant menu's