Hendrik Groen

Zolang er leven is

toneel
Locatie: schouwburg
za 18 apr 2020 start 20:15 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend

Nieuwe belevenissen van knuffelbejaarde Hendrik Groen en zijn vrienden in het verzorgingshuis! Een heerlijke komedie met een levenslustig verhaal, over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken: van prille verliefdheid tot nietsontziende aftakeling. Humor en ontroering voeren de boventoon, er is zang en muziek en er wordt vooral níet achter de geraniums gezeten.

De cast bestaat uit dezelfde jonge acteurs als de vorige Hendrik Groen-voorstelling, met Beau Schneider wederom in de hoofdrol. Omdat er, zoals regisseur Gijs de Lange het zo treffend zegt “in iedere bejaarde ook nog altijd een jong iemand verborgen zit.” Van de dagboeken van Hendrik Groen zijn meer dan een half miljoen exemplaren verkocht. Ze werden bekroond met de NS-Publieksprijs en als tv-serie uitgezonden. Ook in het theater is het succes ongekend: Pogingen iets van het leven te maken was avond na avond uitverkocht.

Teaser | Hendrik Groen - Zolang er leven is

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer + bestel tickets
Theaters Tilburg restaurant menu's