Recirquel Company Budapest

My Land (première)

circus & variété
Locatie: schouwburg
di 24 mrt 2020 start 20:15 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend

Na de prachtige voorstelling Nuit de Paris brengt het gezelschap Recirquel Company Budapest opnieuw een fantastische voorstelling naar ons land! My Land is ontwikkeld door de, in Hongarije geboren en in het Verenigd Koninkrijk getrainde, artistiek leider Bence Vagi. Deze pionier en voormalig danser heeft een volledig nieuw circusgenre ontwikkeld, waarin hij acrobatische circustechnieken laat samensmelten met dans, muziek en theater.

Het is die combinatie, aangevuld met schitterende muziek, prachtig licht, spannende illusies en fysieke inspanning, die My Land een geslaagd voorbeeld maken van hedendaags verhalend circus. Tijdens het Edinburgh Fringe Festival 2018 was My Land dé hit met maar liefst 28 uitverkochte voorstellingen. De met sterren overladen voorstelling is uniek, ambitieus en eigentijds. Kortom: een must-see!

Theaterkrant
De zeven performers die choreograaf Bence Vági bij elkaar brengt weten in soms onverwachte constellaties technisch mooie toeren uit te halen.
Recirquel - My Land

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer + bestel tickets
Theaters Tilburg restaurant menu's