Rundfunk

Todesangstschrei

cabaret & comedy
Locatie: schouwburg
vr 13 mrt 2020 start 20:15 einde 21:30 pauze nee

Nadat je je door een jeugd vol dure fouten, zure nederlagen en gure afwijzingen heen hebt geworsteld en het eindelijk tijd is om op eigen benen te staan en van het leven te gaan genieten, ligt er een oude, smerige vriend op de loer die de rest van je leven naar je zal gluren en in je nek zal hijgen: DE DOOD. Je hebt het nest nog niet verlaten of je haren worden dunner, je spieren strammer en je zicht zwakker. De allesbeklemmende angst voor de dood en het wachten daarop is onvermijdelijk begonnen. En het enige dat zeker is, is dat-ie elke seconde dichterbij komt. Na Wachstumsschmerzen, over de pijn van het opgroeien, stort het duo Rundfunk (Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde) zich in Todesangstschrei op de nietsontziende ellende van de naderende dood. Lekker lachen.

let op De voorstellingen van Rundfunk van dit seizoen zijn uitverkocht, maar we hebben goed nieuws! De ticketverkoop voor de reprises op vr 16 apr & za 17 apr 2021 start aanstaande donderdag 20 feb om 12:00 uur!

Rundfunk - Wachstumsschmerzen | Officiële Trailer

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer + bestel tickets
Theaters Tilburg restaurant menu's