Conny Janssen Danst

Kiem

dans
Locatie: schouwburg
vr 28 feb 2020 start 20:15 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend

Vorig seizoen toonden we de indrukwekkende voorstelling Broos, waarvoor Conny Janssen zich liet inspireren door de aftakeling van haar moeder. Na die intense ervaring schreeuwde een tegenstem, een roep om het leven in al haar kracht en schoonheid te omarmen. Op het moment van het jaar dat jij hartstochtelijk verlangt naar de lente brengt een groot, avontuurlijk ensemble van tien dansers een voorstelling over veerkracht, levensdrift en vitaliteit. Conny Janssen laat je ervaren hoe het is om het lichaam vol te zuigen met verse lucht, zodat je met hernieuwde energie ongekende mogelijkheden kan omarmen.

Gouden Zwaan 2019 voor Conny Janssen
Tijdens het Gala van de Nederlandse Dansdagen in oktober 2019 ontving Conny Janssen de Gouden Zwaan voor haar oeuvre. Uit het juryrapport: "Als blijk van dank voor alles wat Conny Janssen in de afgelopen decennia voor de Nederlandse dans heeft betekend en om met hernieuwde energie de toekomst te omarmen."

Conny Janssen Danst - Rehearsing & creating: KIEM
Impressie BROOS (vorige voorstelling)

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer + bestel tickets
Theaters Tilburg restaurant menu's