Mart Smeets

De top van de sport

theatercollege
Locatie: schouwburg
di 11 feb 2020 start 20:15 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend

Mart Smeets is hét icoon van de Nederlandse sportjournalistiek. Als anchorman van Studio Sport liet hij hele generaties opgroeien met het bord op schoot, hij trok meer dan veertig jaar mee met de Tour de France en de basketballiefhebber presenteerde ongeveer alle grote sportevenementen. Met zijn eigen, aanstekelijke manier van presenteren en zijn minstens zo authentieke en eerlijke visie op de sport, ontwikkelde hij zich tot een grote sportpersoonlijkheid.

In zijn theatercollege geeft Smeets onder andere antwoorden op vragen die iedere manager wel eens stelt. Hoe haal je het beste uit je mensen? En welke vorm van teambuilding leidt tot een ‘winning team’? Maar Smeets neemt je ook mee in vele ontmoetingen die hij had met topsporters en uiteraard ontbreekt zijn tweede passie niet: de muziek. De top van de sport is een bijzonder theatercollege van een onvermoeibare workaholic, perfectionist, levensgenieter en verhalenverteller. Een must voor iedere Smeets-liefhebber.

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer + bestel tickets
Theaters Tilburg restaurant menu's