Aterballetto

Wolf & Other pieces

Holland Dance Festival 2020
dans
Locatie: schouwburg
za 1 feb 2020 start 20:15 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend

Aterballetto is hét eigentijdse dansgezelschap uit Italië, dat deze avond werk van drie internationale topchoreografen laat zien. De Israëliër Hofesh Shechter overrompelde Tilburg vorig seizoen met zijn intense, intuïtief gemaakte creaties, waarin de kracht van zijn eigen muziek altijd nauw aansluit bij de dynamiek van de beweging. In Wolf neemt een dierlijke kracht bezit van twaalf mannelijke en vrouwelijke dansers. Daarnaast het duet O van de Duitser Philippe Kratz, waarin twee dansers zich in trance op de eindeloze beat van hun hartslag voortbewegen. Ten slotte liet de briljante Johan Inger zich voor Bliss inspireren door Keith Jarretts iconische Köln Concert. Een triple bill om de vingers bij af te likken, en je volledig voor open te stellen!

Holland Dance Festival

De zeventiende editie van het internationaal georiënteerde Holland Dance Festival strijkt voor het eerst ook in Tilburg neer. Het festival, dat prachtige primeurs en danskunst toont die anders niet in ons land te zien zouden zijn, presenteert in onze stad twee indrukwekkende Nederlandse premières, waarvan Wolf & Other Pieces van Aterballetto er één is.

Wolf

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer + bestel tickets
Theaters Tilburg restaurant menu's