KVS & SKaGeN

Unsung

toneel
Locatie: schouwburg
wo 25 sep 2019 start 20:15 einde 21:30 pauze nee

Unsung met Valentijn Dhaenens keert naar de kiem van het politieke leven. Waarom hebben leiders zo’n drang naar macht in een democratie, waar macht zeer relatief is en waar politici onderworpen worpen aan de eisen van kiezers, media en belangengroepen? Wordt het talent van de politicus dan niet uiteindelijk ook altijd zijn ondergang? Het is telkens weer hun drive die hen te ver doet gaan, hun charisma dat zijn doel voorbijschiet, hun soepelheid die hun het verwijt bezorgt onbetrouwbaar te zijn. De eigen politieke carrière van tekstschrijver Vincent Stuer liet hem doordringen tot diep in de weefsels van de politiek, wat Unsung tot een realistisch document maakt. Op het gerenommeerde Fringe Festival in Edinburgh ontving regisseur en acteur Valentijn Dhaenens de prestigieuze Fringe Award voor zijn topprestatie. Niet te missen!

• regie & spel: Valentijn Dhaenens | tekst: Vincent Stuer
• let op: Deze voorstelling is Engelstalig.

De Morgen
Geloofwaardig, doorleefd en gelaagd portret van de machtshongerige mens...
Theaterkrant
Een strakke dramaturgie, een overtuigende tekst, een verhaal opgebouwd als een tragedie, een welluidende en aangename stem, een spel dat je doet glimlachen en je aanzet tot mededogen, dat alles geeft Onbezongen net dat theater-extra.
Onbezongen/Unsung: publieksreacties

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer + bestel tickets
Theaters Tilburg restaurant menu's