Sven Ratzke

Where are we now

show
Locatie: studio
za 18 apr 2020 start 20:30 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend

Dat Sven Ratzke een van de beste Bowie-vertolkers is, bewees hij al met Starman. Ratzke ontving van de meester zelf persoonlijke toestemming om zijn songs te gebruiken, en de voorstelling maakte wereldwijd furore. In Where are we now laat Sven Ratzke een andere kant van David Bowie zien: die van de grote liedjesschrijver, de poëet. Nummers als Ashes to ashes en Heroes, met terugkerende thema’s als vergankelijkheid, liefde en de dood komen in onze studio keihard binnen. Ratzke neemt je mee door het haast filmische universum van Bowie: van personage naar personage, van scène naar scène, tot de essentie ontbloot.

Berliner Morgenpost
De Duits-Nederlandse entertainer Sven Ratzke is niet simpel weg een incarnatie van Bowie. Hij is een showman van een heel bijzonder kaliber. In zijn grappige en bizarre verhalen verliest men zich maar al te graag. Bovendien weet ook hij, net als David Bowie, hoe hij met zijn androgynie kan spelen. Een buitengewoon ontroerende en opwindende avond. Lees recensie
NRC
Onweerstaanbaar. Ingetogen, expressief, superieure beheersing van Bowie’s muziek. Lees recensie
Tagesspiegel
Ratzke bevestigd met deze avond zijn status als fenomenale, veelzijdige zanger, conferencier en allround artist. Een ‚Gesamtkunstwerk‘ dat in Berlijn tijdens de première met standing ovations gevierd werd.
Sven Ratzke - Heroes - RTL LATE NIGHT

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer + bestel tickets
Theaters Tilburg restaurant menu's