Stephanie Struijk

Vanaf Toen

muziek
Locatie: studio
vr 13 mrt 2020 start 20:30 einde 22:20 pauze ja

Stephanie Struijk bracht onder de naam Stevie Ann op 18-jarige leeftijd haar debuutalbum uit, waarmee ze onder andere op Pinkpop stond. In 2016 schreef ze samen met Daniël Lohues haar eerste album in het Nederlands tijdens een roadtrip door Amerika, waar ze een tijdje woonde en werkte. Tijdens deze reis merkte ze dat de liedjes zich het beste lieten vertellen in haar eigen taal. De switch beviel haar zo goed dat er meer liedjes in de moerstaal uit de pen gerold kwamen. Liedjes over haar geboortegrond, Limburg, en hoe het was geweest als ze daar was gebleven. De zin “Zoek ik nou een plek met een tuintje en een hek, of een gevoel waar ik mezelf naartoe kan brengen” uit Bijna thuis is kenmerkend voor haar leven als troubadour.

Met Vanaf Toen slaat Stephanie Struijk weer een nieuw hoofdstuk open in het Nederlands. Ze gaat door waar ze gebleven was, soms dromerig terugkijkend naar vroeger, maar met de focus vooral op de verhalen die verder willen en liedjes die troost geven en de tijd misschien heel even stil doen staan.

Stephanie Struijk - 2000 kilometer
Stephanie Struijk - Daar

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer + bestel tickets
Theaters Tilburg restaurant menu's