Zoutmus

Kuikens van beton (reprise)

musical & muziektheater
Locatie: studio
do 3 okt 2019 start 20:30 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend

De studio-hit van vorig seizoen! Kuikens van beton is een komisch muziekspektakel waarin de absurdistische scènes elkaar in moordend tempo opvolgen. Van een retestrakke funk-/rockband transformeren de vijf jongemannen moeiteloos naar een droogkomische deurscène, gevolgd door een maffiaslak, een ridder zonder bereik, iemand die een AA-batterij nodig heeft op een begrafenis en een mannetje van metaal. Het enthousiasme, de branie en de energie spatten van het podium. Wil je even rustig bijkomen van al dat geweld? Dacht het niet! Zoutmus neemt je mee in hun onvoorspelbare trip en leert je je eigen maniakale lach kennen.

• let op in deze voorstelling wordt gebruikgemaakt van een stroboscoop, hierdoor is de voorstelling niet geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor flitsend licht en aanverwante zaken.

de Volkskrant
Totale gekte, zo zou je de voorstelling Kuikens van beton gerust kunnen omschrijven. We zien vijf jonge mannen die korte scènes spelen, afgewisseld met liedjes die zij als rockbandje live ten gehore brengen. Het is verwarrend, origineel, grappig. Lees recensie
Zoutmus - Kuikens van Beton (trailer)

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer + bestel tickets
Theaters Tilburg restaurant menu's