Maartje & Kine

Hoge Noot

cabaret & comedy
Locatie: studio
do 23 apr 2020 start 20:30 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend

Magistrale solo’s en muzikale sketches met een flinke dosis humor! Maartje & Kine weten hun publiek te overrompelen met gepassioneerde virtuositeit, instrumentale acrobatiek, verleidelijke charmes en onuitputtelijk speelplezier. Alles wordt gecombineerd met hun geliefde klassieke muziek: van swingjazz, opera en balkan tot gypsy met elektronische invloeden, gebracht met onweerstaanbare flair en ontwapenende zelfspot. Maartje & Kine musiceren door, zélfs als de wereld vergaat. Want als de nood het hoogst is, is de muziek nabij.

Hoge Noot is de vierde landelijke theatertour van Maartje & Kine. Dit virtuoze duo is tevens bekend van hun optredens bij o.a. Opium op Oerol, Podium Witteman, DWDD, Top 2000 à gogo, Volgspot, Lowlands, Concert At Sea en hun columns op Radio 2 en 3FM. Ook delen ze regelmatig hun blik op de actualiteit, zoals in de Groninger Rhapsody, ruim anderhalf miljoen keer bekeken op sociale media.

Regie: Titus Tiel Groenestege

Theaterkrant
De mooiste muziek, betoverende glimlachen, legs, een grote verzameling muziekinstrumenten en humor.
Leeuwarder Courant
Verfrissende muzikale comedy.
Maartje & Kine - Als God in de duinen - Opium op Oerol
Maartje & Kine - Als God in de duinen - Opium op Oerol
Maartje & Kine - Zo mooi, zo puur - Opium op Oerol
Maartje & Kine - Mannen met Issues

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer + bestel tickets
Theaters Tilburg restaurant menu's