Company (Sondheim)

Paul Groot, Maartje van de Wetering e.a.

musical & muziektheater
Locatie: schouwburg
wo 11 mrt 2020 start 20:15 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend

Company is de met tig prijzen bekroonde midlife-musical, relatiekomedie en iconische Broadway-hit van Stephen Sondheim. Nu staat het stuk met topcast en live-orkest voor het eerst in onze schouwburg!

Op zijn vijftigste verjaardag lijkt er iets te missen in het leven van Robert. Hij is charmant, sexy, succesvol: vrouwen willen hem, mannen willen hem zijn. Toch is Robert nog steeds single. Vrienden trouwen en scheiden, hebben relaties en kinderen, staan vol in het leven, maar Robert blijft toeschouwer en vraagt zich af: heb ik een ander nodig om mezelf te zijn? En wie is de Robert op die selfies eigenlijk? Zijn bruisende verjaardagsfeest wordt een hilarische hellevaart langs lust, jaloezie, trouw, wrok, hartstocht, likes, dislikes en ander relatieleed. Met welke wens blaast Robert zijn kaarsjes uit? Wie kan Robert redden, nu een complete meltdown dreigt?

Company is de met maar liefst vijf Drama Desk Awards en zes Tony’s bekroonde Broadwayhit van Stephen Sondheim. PIT Producties, eerder verantwoordelijk voor de succesvolle Sondheimproducties Into the Woods en Putting It Together, presenteert deze midlifemusical met een topcast en live orkest.

regie: Gerardjan Rijnders | producent: Esther Maas, PIT Producties | vertaling en dramaturgie: Jeremy Baker | 
cast: Paul Groot, Cystine Carreon, Maartje van de Wetering, Jeremy Baker, Esther Maas, e.v.a. 

Company • Musical Sing-a-Long 2019

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer Lucebert
Theaters Tilburg restaurant menu's