Blackman & Blokland

We gaan het hebben over haar

toneel
Locatie: studio
di 3 mrt 2020 start 20:30 einde 21:30 pauze nee

Wij gaan het hebben over haar. Wij gaan het hebben over jou en mij en iedereen. Wij willen het hebben over haar dat is gevlochten, gekamd, gestyled, gepresst, gekwetst, gestraight, gevreesd, ongeremd, onderdrukt, bevrijd, gewassen, ongedwongen. Wij zijn allemaal ons eigen haar. Theaterduo Blackman & Blokland geeft in We gaan het hebben over haar uitleg aan de termen ‘goed haar’ en ‘slecht haar’. Iedereen worstelt met haar, sommigen hebben een bijzondere geschiedenis met hun haar. Een vrolijke en serieuze voorstelling met spoken word, stand-up, zang en theater, gecombineerd met een flinke dosis humor. Geknipt voor écht iedereen.

Theaterkrant
In een mix van zang, dans, stand-up en spoken word spelen Blackman Blokland de sterren van de hemel. Met verstild spel over hun eigen kwetsbaarheden, durven ze ook hun nek uit te steken en zich kwetsbaar te tonen. Een alledaagse vraag als ‘hoe draag jij je haar?’ groeit als vanzelf uit tot een actuele en scherpe satire over cultuurverschillen, zelfbewustzijn, onderdrukking, Afrikaanse geschiedenis en de jongerencultuur van nu. Lees recensie
Blackman&Blokland - Wij Gaan Het Hebben Over Haar (12+)
Blackman & Blokland bij TEDxAmsterdam

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer + bestel tickets
Theaters Tilburg restaurant menu's