De Theatertroep

Vaudeville IV

toneel
Locatie: studio
do 10 okt 2019 start 20:30 einde 22:30 pauze nee

De Theatertroep brengt kakelverse toneelkwakzalverij in klassiek-moderne vaudevillevorm. Dit keer verknipt, verscheurt, en vernietigt de Theatertroep een aantal helden uit de (toneel)literatuur, ter viering van hun dramatische eeuwigheid. Koning Lear, Don Quichot en De Revisor moeten eraan geloven. Drie maskerades op één avond: een koningsdrama; een middeleeuwse roadtrip en een politieke satire. Een narcist op een troon, een populist op een paard, en een oplichter in Emmeloord. Drie onsterfelijke, opgeblazen ego’s. De Theatertroep prikt ze door, lapt ze op en blaast er weer gebakken lucht in tot ze op springen staan.

de Telegraaf
“In vrolijke chaos worden steeds wisselende sketches gespeeld die niet alleen vermakelijk zijn, maar ook nog eens een serieuze ondertoon hebben.”
De Volkskrant
“De Theatertroep in Vaudeville [geeft] de toeschouwer precies wat hij soms nodig heeft: onbedaarlijk lachen om een klucht met deuren, pruiken, instortende decorstukken en andere meligheid. In dit geval slim verpakt in een mooie raamvertelling en bovendien perfect uitgevoerd.”

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer + bestel tickets
Theaters Tilburg restaurant menu's