Zwijnenstal (8+)

Theater Sonnevanck & Nederlandse Reisopera

jeugd & familie
Locatie: studio
za 2 nov 2019 start 19:30 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend

Een jeugdvoorstelling met een absolute topcast! Ilse Warringa en Rop Verheijen (beiden ‘Luizenmoeders’) schitteren op hun eigen absurdistische wijze in Zwijnenstal, een spannende muzikale komedie over de allerbeste boerderij, met de gelukkigste dieren ter wereld.

Overal zingt het wonderbaarlijke verhaal rond over de vrolijke, glanzende en altijd lachende dieren van de Beestenhoeve, die hun boer hebben verjaagd en nu alles zelf doen. Samen werken de dieren op het land. Wat hebben ze geboft met De Admiraal, het enorme varken dat alle mensen te slim af is met zijn briljante ideeën. Dan klopt op een dag reporterbig Hagel aan de poort. Hij voelt dat er een luchtje aan de zaak hangt. Na wat diepte-interviews ontdekt hij de hartverscheurende waarheid achter de idylle… Zwijnenstal: een vertelling over recht en onrecht, over leiders en volgers en over de moed om nee te zeggen, juist als iedereen zijn mond houdt.

Theater Sonnevanck won in de afgelopen zes jaar acht Zilveren Krekels en twee Gouden Krekels voor meest indrukwekkende jeugdtheaterproductie: een absoluut unicum binnen het jeugdtheater.

• regie: Marije Gubbels | tekst: Marije Gubbels i.s.m. Ilse Warringa | muziek: Thijs Borsten | spel & zang: Rop Verheijen, Ilse Warringa, Freek den Hartogh & Whitney Sawyer

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer + bestel tickets
Theaters Tilburg restaurant menu's