WINTERHART

MusicAllFactory Jongeren

musical
Locatie: concertzaal vrije zit
za 29 jun 2019 start 20:30 einde 21:30 pauze nee

WINTERHART is een dynamische, komische musicalproductie waarin de ware liefde in iedere vezel voelbaar zal zijn. De 35 zeer getalenteerde MAF-jongeren tonen met hart en ziel hun eigen passie en worden hierbij live begeleid door een fantastische band.

Het verhaal

Wanneer twee prinsessen samen opgroeien, blijkt de oudste van hen een gevaarlijk en in kracht toenemend geheim met zich mee te dragen. Deze duistere krachten, gevoed door haar eigen angsten, blijken te sterk voor prinses Lina en ze vlucht de bergen in. Haar volk en zusje achterlatend in onzekerheid. Vastberaden en in volle overtuiging dat Lina niet het monster is dat men beweert, besluit prinses Mara haar, inmiddels tot koningin gekroonde, zus terug te halen.

Over de MusicAllFactory

Sinds 1995 levert de MusicAllFactory talenten voor de musicalpodia in binnen- en buitenland. En daar zijn we trots op. In het inmiddels 25-jarig bestaan heeft de MusicAllFactory zich ontwikkeld tot een professionele deeltijdopleiding met een levendige afdeling voor de jongeren (14-18 jaar), een robuuste afdeling voor de volwassenen (18-30 jaar), een tak voor de jonge supertalenten van Nederland met al flink wat podiumervaring (MAF Junior) en een nieuwe afdeling voor Muziektheater Klassiek (MUK). Het ontdekken en ontwikkelen van talent is een kwestie van jaren hard werken. Factorium investeert in de jeugd; zo kun je bij onze Musical4U afdeling al terecht vanaf 9 jaar, voor je plezier en om te ontdekken of je meer wilt en kunt met het vak Musical.

spel/regie/script/liedteksten: Geertje Hochstenbach | dans/choreografie/kostuums: Veronique van Iersel | correpetitor/arrangeur/muzikaal leider: Marnix Wetzer | zang/arrangeur: Sofie Dirkx

MAF JONGEREN KICK-OF #VLOG | MusicallFactory eindvoorstelling `19!