Huub Kennis: In Memoriam

Verrassende Ontmoetingen

amateurkunsten
Locatie: concertzaal
zo 17 mrt 2019 start 14:30 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend

Afgelopen september overleed de heer Huub Kennis. Als organisator/voorzitter van de concertserie Verrassende Ontmoetingen, die inmiddels landelijke bekendheid geniet, zette hij zich decennialang in voor de blaasmuziek en voor de educatieve aspecten. Op zondag 17 maart wordt Huub Kennis herdacht met een speciaal concert. 

Huub spande zich altijd extra in voor het bereiken van jongeren en was een pleitbezorger van muziekeducatie. Dat mag blijken uit de medewerking aan het speciaal voor dit concert samengestelde jeugdorkesten: Harmonie l’Echo des Montagnes – Tilburg; Muziekvereniging l’Aventure Musicale – Tilburg; Muziekvereniging Concordia – Berkel-Enschot; Kon. Harmonie MVC - Udenhout; Kon. Harmonie ‘Sophia’s Vereeniging’ / SOL - Loon op Zand; Kon. Harmonie 'Concordia van 1839' / Muziek/Dans/TheaterCollectief - Hilvarenbeek; Kon. Harmonie ‘Oefening & Uitspanning’ - Goirle en Kon. Harmonie Cecilia / Opleidingsorkest - Princenhage. Dit wordt geleid door dirigent Geerd Doomen.

Naast het Jeugdorkest wordt er ook meegewerkt door Harmonieorkest l’Echo des Montagnes o.l.v. Jack Otten, Accordeon-ensemble Apollo ’77 o.l.v. Antoine van Wanrooij, accordeoniste An Raskin, violist Bram Bosier en door enkele sprekers. Aan het eind van het concert zullen musicerende sympathisanten van Huub Kennis uit alle windstreken zich bij l’Echo des Montagnes voegen om als een groot harmonieorkest een laatste groet aan Huub te brengen!

Het concert zal worden gepresenteerd door Eveline Passier en Jan Verschuren.

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer + bestel tickets
Theaters Tilburg restaurant menu's