CURIOUS

Stress Society

overige activiteiten
Locatie: entree schouwburg
wo 21 nov 2018 start 20:15 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend

Driekwart van de jongeren heeft last van stress en burn-out klachten. De cijfers verbazen ons niet eens. We horen het namelijk niet alleen op het nieuws, maar zien het om ons heen gebeuren. Onze vrienden, onze familie, onze klasgenoten, iedereen lijkt eraan te moeten geloven.
Dat het speelt dat weten we, maar wat kan je doen om het te voorkomen? En wat kunnen we samen aan dit vraagstuk doen? Tijdens de vorige editie van Curious besteedden we aandacht aan de stress-society. Dit keer gaan we nog een stapje verder en wordt er naast inspirerende talks ook interactief met elkaar gewerkt.


Het programma zal verzorgd worden door twee helden. Marcel Dekkers ofwel de Verbindelaar is jarenlang actief geweest bij de Korps Mariniers en heeft in verschillende delen van de wereld missies uitgevoerd. Gedurende zijn werk heeft hij ervaren hoe belangrijk samenwerking is en hoe persoonlijke ontwikkeling daaraan te grondslag ligt. Vanuit deze positie geeft hij regelmatig trainingen en workshops en dit zal hij op 21 november ook komen doen.
De tweede held van de avond is Jacob van Hoek. Jacob is een echte alleskunner, zo is hij docent aan de Nieuwste School en bekend van zijn projecten Lifedesign en Tedx Tilburg. Hij zal spreken over zijn verhaal en zijn zoektocht naar licht leven en ondernemen.


Wil jij meer inzicht in jezelf en hoe je de stap kan maken naar een bewuster leven? Wil jij tools krijgen om beter om te gaan met stress? Wil jij weten hoe je kan bijdragen aan je eigen geluk en dat van anderen? Kom dan 21 november naar het theater om samen met ons onderdeel van de oplossing te zijn.

Het event vindt plaats in de Audaxzaal - gebruik hiervoor de ingang van de schouwburg. 

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer + bestel tickets
Theaters Tilburg restaurant menu's