The Analogues

The White Album (reprise)

muziek
Locatie: schouwburg
ma 19 nov 2018 start 20:15 einde 22:20 pauze ja

The Analogues toerden afgelopen seizoen in binnen- en buitenland langs uitverkochte zalen met The White Album. Na Magical Mystery Tour en Sgt. Pepper was er voor aanvang van The White Album-tour flink wat nieuwsgierigheid, omdat het een minder toegankelijk Beatles-album lijkt dan de eerdere twee albums die The Analogues speelden. Maar al tijdens de try-outs bleek dat juist de verscheidenheid aan muzikale stijlen en de visuele aankleding van de show geweldig uitpakten.   Wegens groot succes en alleen maar uitverkochte zalen is de tour verlengd en daarbij komt de band gelukkig ook weer terug naar Tilburg! Samen met strijkers, blazers, gastmuzikanten én een compleet arsenaal aan bijzondere, vintage-instrumenten.

let op: dit concert zou plaatsvinden in 013 maar is verplaatst naar Theaters Tilburg. 013-kaarthouders mogen vanaf vrijdag 14 september tickets bestellen, reguliere online ticketverkoop start maandag 17 september om 12:00 uur.

The Analogues perform The White Album

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer + bestel tickets
Theaters Tilburg restaurant menu's