philharmonie zuidnederland

Familieconcert Assepoester (5+)

jeugd & familie
Locatie: concertzaal
za 30 mrt 2019 start 15:00 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend

De bekende kinderboekenschrijver Jacques Vriens vertelt, samen met philharmonie zuidnederland en jeugdtheatergezelschap Het Laagland, op geheel eigen wijze het verhaal van Elsje, die door haar gemene stiefzussen ‘Assepoester’ wordt genoemd. Haar leven is bepaald geen sprookje, want Assepoester moet altijd maar werken. En dat terwijl de ‘Assepesters’ naar het bal van de prins mogen. Elsje zit in zak en as. Totdat de Goede Fee komt! Een prachtige familievoorstelling van philharmonie zuidnederland voor jong en oud. En met de betoverende balletmuziek van Prokofjev is het dubbel genieten.  

dirigent: Arjan Tien | verteller: Jacques Vriens | i.s.m. Het Laagland | Prokofjev: delen uit Cinderella

let op: Voor deze voorstelling geldt een kinderprijs (t/m 12 jaar) van € 7,50 en een jongerenprijs (t/m 25 jaar) van € 10. Deze wordt zichtbaar zodra je op de bestelknop klikt.

tip: Om te vieren dat philharmonie zuidnederland 5 jaar bestaat, mogen kinderen van 5 jaar gratis naar dit concert. Deze gratis tickets zijn te bestellen aan de balie en telefonisch via 013 543 22 20.

promo Assepoesters Assepesters

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer + bestel tickets
Theaters Tilburg restaurant menu's