plan d-/Andreas Denk

Buurman in de winter (5+)

Kinderfestival Spruit
jeugd & familie
Locatie: studio
zo 30 dec 2018 start 13:00 einde 14:00 pauze nee

In 2018 bestaat plan d- tien jaar, dus dat wordt dik gevierd tijdens Spruit met maar liefst 2 (!) klassiekers. In Buurman in de Winter wordt het kouder en kouder. De buurmannen bereiden zich net als iedereen voor op de winter. Ze hakken hout voor de open haard, bakken koekjes, breiden een warme muts en halen een kerstboom in huis. Ze hebben een prachtig exemplaar op de kop weten te tikken, de vraag is alleen: hoe krijgen ze die de deur door? De buurmannen steken de koppen bij elkaar en bespreken hoe ze de klus gaan klaren. Een sprankelende dansvoorstelling mét live muziek!

Kinderfestival Spruit #2 Vorig jaar kende Spruit een geweldige aftrap in de herfstvakantie. Dit jaar bundelen we onze krachten rond de kerst opnieuw voor een hartverwarmend kinderfestival vol dans, theater en muziek. Van donderdag 27 tot en met zondag 30 december kunnen kinderen en (groot)ouders genieten van bijzondere en verrassende voorstellingen bij Theaters Tilburg, 013 Poppodium, De NWE Vorst en Paradox. Dus: agenda vrij laten, snowboots aan en wat koeken achter de hand, want er is van alles te beleven! 

Meer Spruit in Theaters Tilburg? Bekijk hier het hele programma
Het volledige festivalprogramma vind je vanaf het najaar op www.spruittilburg.nl


De Volkskrant
Uit niets iets maken, dat zowel absurd als alledaags is, aandoenlijk én vermakelijk, dat doen deze buurmannen
Leeuwarder Courant
Geweldig getimed allemaal, je reinste slapstick, maar wel op heel hoog niveau [...] Met veel lawaai, geschreeuw, herrie en rond stuivend zaagsel wordt schoonheid geschapen. Diepe buiging.
Buurman in de Winter

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer + bestel tickets
Theaters Tilburg restaurant menu's