plan d-/Andreas Denk

Circus Santa Sangre (6+)

Kinderfestival Spruit
jeugd & familie
Locatie: studio
za 29 dec 2018 start 13:00 einde 14:00 pauze nee

In 2018 bestaat plan d- tien jaar, dus dat wordt dik gevierd tijdens Spruit met maar liefst twee (!) klassiekers. In de ludieke voorstelling Circus Santa Sangre werkt een groep circusartiesten aan een nieuwe voorstelling. We ontmoeten de koorddanseres met hoogtevrees, een messenwerper met faalangst, de vrouw met vier benen... Vol passie proberen ze hun nieuwe acts uit (die niet altijd meteen goed gaan) en verrassen en overrompelen het publiek met prachtige visuele vondsten. Stap de wondere wereld van het circus binnen waarin alles mogelijk is. Of lijkt dat alleen maar zo?

Kinderfestival Spruit #2 Vorig jaar kende Spruit een geweldige aftrap in de herfstvakantie. Dit jaar bundelen we onze krachten rond de kerst opnieuw voor een hartverwarmend kinderfestival vol dans, theater en muziek. Van donderdag 27 tot en met zondag 30 december kunnen kinderen en (groot)ouders genieten van bijzondere en verrassende voorstellingen bij Theaters Tilburg, 013 Poppodium, De NWE Vorst en Paradox. Dus: agenda vrij laten, snowboots aan en wat koeken achter de hand, want er is van alles te beleven! 

Meer Spruit in Theaters Tilburg? Bekijk hier het hele programma
Het volledige festivalprogramma vind je vanaf het najaar op www.spruittilburg.nl

Circus Sante Sangre

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer + bestel tickets
Theaters Tilburg restaurant menu's