Charley, de komische musical

Jon van Eerd, Vera Mann e.a.

musical
Locatie: schouwburg
zo 24 mrt 2019 start 14:15 einde 16:30 pauze ja

Als Charley (Jon van Eerd) gedwongen wordt om zich voor te doen als een charmante tante, om twee verliefde stellen uit de brand te helpen, komt hij er snel achter dat hij niet in de wieg is gelegd is voor vrouw-zijn. Zeker niet als twee vaders een oogje op hem, pardon, háár laten vallen. En alsof dat nog niet genoeg is, arriveert op dat moment zijn lang verloren liefde Ella mét de echte tante. Een avondje buikpijn van het lachen met de meester van de lach, Jon van Eerd!

spel: Jon van Eerd, Vera Mann, Anne-Mieke Ruyten e.a.

8weekly
Niet alleen het spel en de liedjes vormen één samenspel, maar ook het decor en het orkest leveren een belangrijk aandeel aan het geslaagde resultaat. [...] De grote hoeveelheid aan intriges, maakt dat Charley, de komische musical nog lang in het geheugen zal blijven ronddwalen. Lees recensie
AD
Een pakkende mix tussen komedie, klucht en kolder enerzijds en musical-elementen als (zeer sterke) liedjes, choreografie en ensemblezang anderzijds.
Telegraaf
Hoewel er een enthousiaste cast onder begeleiding van een flinke liveband met hart en ziel staat te spelen, blijft Jon van Eerd met zijn elastieken mimiek en spot-on timing de heer en meester van de klucht.
Charley de komische musical trailer
Charley, de komische musical - Revièra | Musical Awards Gala 2019