Het Zuidelijk Toneel & Theater Artemis

Het Verhaal van het Verhaal (8+) (première)

jeugd & familie
Locatie: schouwburg
za 15 sep 2018 start 19:30 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend

Joehoe? Is daar iemand?  Ergens een verhaal? Op een dag zit het publiek op een voorstelling te wachten. Het gordijn gaat open en het toneel blijkt naar de kapper te zijn geweest, helemaal kaal! Huh? In een hoek scharrelen wat mensen rond. Wie dat zijn? Geen idee, maar ze komen voor je handtas en ruiken naar mos. 

Het Verhaal van het Verhaal gaat over... tja, waar gaat het eigenlijk over? Wie dit kan navertellen is een held! Dit is Raar met en grote R. En Vreemd met een grote V. Maar ook Spannend met een grote S. Een hele wonderlijke natuurfilm met vierkanten, cirkels en Cristiano Ronaldo. En het publiek? Dat kan slechts smachten en snakken naar de rode draad. Maar waar dan? En waarheen? Trompetten! Er klinkt muziek! Zal het verhaal dan toch nog komen? 

Het Verhaal van het Verhaal is een onvervalste 'Batelaan', een magische wereld waarin alles plots kan zinderen van verlangens en verwachtingen. Een familievoorstelling voor iedereen die niet gekozen is voor het schoolvoetbalteam, of juist wel! 

regie: Jetse Batelaan

Het Verhaal van het Verhaal (8+) | Teaser