Music & Dinner Sensation: Klassiek

Lucebert & Fontys Muziektheater

culinair
Locatie: restaurant Lucebert
zo 17 mrt 2019 start 18:30 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend

Aangenaam tafelen met klassieke en vocale muziek tussen de gangen door? Talentvolle studenten van Fontys Muziektheater brengen tijdens een overheerlijk driegangendiner een scala aan aria’s, klassieke liederen en ander vocaal werk ten gehore. Ondertussen zorgen chef-kok Tom Biessen en gastheer Sietse Wiersma dat u van elke gang kunt genieten en dat het u aan niets ontbreekt.

  • driegangenmenu: ontvangst met Kir, driegangenmenu incl. wijnen, koffie met bonbons
  • luxe driegangendiner: ontvangst met Kir, luxe driegangendiner incl. wijnen, mokka met friandises

Een reis naar het verleden: cabaret, diseuses en repertoire met een boodschap dat met de charme en grimmigheid van vroeger gebracht wordt.

Brecht Trio, bestaande uit zangeres Kikki Vanhautem, accordeonist Leo van Lierop en pianiste Tessa Verboven is samen gekomen met een passie voor het spelen van repertoire van Kurt Weill, Hanns Eisler, componisten van het Duitsland voor de oorlog. Later is daar Frans chansonrepertoire en klassiek repertoire aan toegevoegd. Het trio speelt programma's waarin een bepaalde stijl (chansons, Duits vooroorlogs cabaret, klassiek) centraal staat, maar kan ook een avondvullend programma brengen waarmee het publiek met alle stijlen getrakteerd wordt.

Het Brecht Trio nodigt op deze klassieke avond sopraan Ariana Skverer uit om een paar prachtige aria's en duetten uit verschillende opera's te zingen. Ariana heeft verschillende opera rollen op haar CV staan waaronder Gianitta (l'Elisie d'amore - Donizetti), Amore (Orfeo et Euridice, Gluck) en Adele (Die Fledermaus, Strauss) . Recentelijk heeft ze haar debuut gemaakt als Die Königin der Nacht in Die Zauberflöte van Mozart. Ariana is veelal te zien al solist bij concerten.