Het Nationale Theater

Onze straat

toneel
Locatie: schouwburg toneel op toneel
zo 28 apr 2019 start 20:15 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend

Het theater als straatfeest! Voor Onze straat zet Daria Bukvić de schouwburg in als locatie voor een 'straatfeest op het grote toneel'. Het publiek zit rondom de acteurs op het podium. Tussen de scènes door en na afloop van de voorstelling worden hapjes en drankjes geserveerd. Onze straat gaat over een straat zoals er duizenden zijn. Met een avondwinkel, een wasserette en bewoners die wel een voordeur, maar niet hun leven delen. Gedurende de avond leren we tien bewoners uit één appartementencomplex kennen. We zien hoe hun levens zich in twaalf jaar ontwikkelen. En hoe om hen heen de straat verandert: mensen verhuizen, er ontstaan liefdes, kinderen worden geboren, ouderen sterven. Alles verandert, maar het leven gaat door. Een echte theaterbelevenis!

regie: Daria Bukvić | tekst: Nathan Vecht | spel: Scott Beekhuizen, Leòn Ali Cifteci, Joy Delima, Tamar van den Dop, Antoinette Jelgersma, Yela de Koning, Mark Lindeman, Nazmiye Oral, Romana Vrede & Stefan de Walle

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer + bestel tickets
Theaters Tilburg restaurant menu's