Het Zuidelijk Toneel

Liefdesverklaring (voor altijd) (try-out)

toneel
Locatie: schouwburg
ma 5 nov 2018 start 20:15 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend

Cas Enklaar, Marien Jongewaard, René van 't Hof en Antoinette Jelgersma: vier doorgewinterde acteurs en mimespelers die samen vele decennia aan ervaring in de Nederlandse theaters vertegenwoordigen. Na een lange relatie met het publiek maken zij de balans op. Jarenlang keken we naar hen, nu kijken zij terug. Het begon allemaal met het beroemde stuk Publikumsbeschimpfung uit 1968, waarin toneelschrijver Peter Handke zijn publiek bestookte met beledigingen. Al in 2014 adopteerden Magne van den Berg en Nicole Beutler het stuk en draaiden het 180 graden: Liefdesverklaring werd een groot succes. Liefdesverklaring (voor altijd) is het vervolg. Het is doorleefder, rauwer en eerlijker. Want zoals in elke lange relatie komt de liefde niet zonder strijd. Een onverbloemde ode aan de toeschouwer, aan wederzijds vertrouwen, aan wat ons maakt en wat ons breekt.

tekst: Magne van den Berg | concept & regie: Nicole Beutler en Magne van den Berg | spel: Antoinette Jelgersma, Cas Enklaar, Marien Jongewaard, René van 't Hof

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer + bestel tickets
Theaters Tilburg restaurant menu's