Hoe sprookjes klinken

Casco Phil

klassieke muziek
Locatie: concertzaal
za 26 mei 2018 start 19:30 einde 20:30 pauze nee

Op zaterdagmiddag 26 mei kun je op verschillende locaties in Tilburg deelnemen aan activiteiten die worden georganiseerd in het kader van De Grote Muziekreis.

Deze dag wordt om 19:30 uur afgesloten in Concertzaal Tilburg met het familieconcert Hoe sprookjes klinken. De muziek voor dit concert werd geschreven door componist Maarten Hartveldt voor een groot bekend attractiepark. Zowel voor jong en oud is de muziek dus een feest der herkenning!

Stichting De Grote Muziekreis vindt het belangrijk om kinderen en jongeren in aanraking te brengen met muziek. Daarom worden de kaarten voor dit concert geschonken aan gezinnen die, om welke reden dan ook, zelf niet zo snel een concert zullen bezoeken.

Bonnen met een code waarmee je gratis kaarten kunt bestellen zijn op verschillende locaties in Tilburg verkrijgbaar.

Heb je een bon met een code ontvangen? Vermeld deze code dan bij je bestelling en je kaartjes zijn gratis! Met je code mag je maximaal 2 gratis kaarten reserveren. Heb je meer kaartjes nodig? Bel dan even naar TicketService: 013-5432220.

Het concert om 19:30 uur is uitverkocht. Met de code op de bon kun je nu kaarten reserveren voor het concert dat begint om 15.30 uur.

Maak je bezoek compleet

Kom eerder of blijf langer: voeg hier extra's toe.

Restaurantmenu

Restaurantmenu

Vanaf € 28,50 geniet je vooraf van een overheerlijk driegangenmenu. De ideale start van je avond!

Restaurantarrangement

Restaurantarrangement

Combineer je voorstellingsbezoek met een hoogstaand driegangen diner voor € 52,50. Inclusief vele extra's.

Reserveer een tafel

Reserveer een tafel

Wil je a la carte komen eten, of heb je nog geen keuze uit onze vaste menu's kunnen maken? Reserveer dan alvast een tafel. Eet smakelijk!