Assepoester (6+)

Marieke Goemans e.a.

jeugd & familie
Locatie: schouwburg
zo 26 mei 2019 start 14:30 einde 15:50 pauze nee

Als de vader van Assepoester op een lange reis naar het buitenland vertrekt, blijft Assepoester achter met haar stiefmoeder en stiefzus. De twee zijn niet bepaald aardig en laten Assepoester alle smerige klusjes in huis doen. Als er een uitnodiging komt voor een feest in het paleis, mag de arme Assepoester niet eens mee van de booswichten. Maar dankzij een wat onhandige fee, krijgt Assepoester toch de kans om naar het bal te gaan. En natuurlijk loopt dit romantische sprookje goed af. Op humoristische wijze wordt dit bekende sprookje in een nieuw jasje gestoken, met vrolijke liedjes en uiteraard schitterende kostuums!

  • tip: Na afloop van de voorstelling is er een meet & greet met de hele cast in de foyer.
  • tip: Doe mee met de kleurwedstrijd! Lever voor aanvang van de voorstelling jouw kleurplaat in, en wie weet wordt je na de voorstelling wel op het podium geroepen door de cast voor de prijsuitreiking! Download je kleurplaat hier, en vergeet 'm niet mee te nemen naar het theater.

Trailer Assepoester Theatertour

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer + bestel tickets
Theaters Tilburg restaurant menu's