Remy van Kesteren

Releave - Shadows

muziek
Locatie: concertzaal
do 4 apr 2019 start 20:30 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend

Als klassiek geschoolde harpist gaat Remy van Kesteren op ontdekkingstocht naar andere genres. Elektronisch, minimal, ambient, jazz, pop, wereldmuziek, klassiek: op Shadows vloeit alles in elkaar over. Shadows is melancholisch, maar nooit treurig. Beeldend, filmisch bijna, net als de theatershow waarin indrukwekkende videoprojecties zweven door de zaal. “Shadows gaat over een parallelle wereld waar je in kunt verdwijnen, zoals muziek met mij doet. Over hoe er altijd een schaduwkant is, die naast de mooie dingen kan bestaan. Immers, zonder licht geen schaduwen.”

Verwacht in Remy’s meeslepende theatershow drums, vibrafoons en synthesizers: verwacht het onverwachte. Maar de rode draad: de harp. Juist door er afstand van te nemen, zag Remy de waarde in van het instrument. “Mijn harp is niet hét middel om muziek te maken, maar wel míjn middel om mijn verhalen te vertellen." Remy van Kesteren - Refugee (Live In Paradiso)

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer + bestel tickets
Theaters Tilburg restaurant menu's