Jazz Orchestra of the Concertgebouw & Fuse

PaRaDoXaal

muziek
Locatie: concertzaal
vr 29 mrt 2019 start 20:30 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend

In samenwerking met jazzpodium Paradox brengen we twee Nederlandse superformaties: het Jazz Orchestra of the Concertgebouw en Fuse. Twee generaties topmuzikanten, uit verschillende muzikale werelden. Het prestigieuze Jazz Orchestra of the Concertgebouw bestaat uit jazzmusici van wereldklasse, met zowel (inter)nationale topsolisten als jong Nederlands talent. Het jonge Fuse (o.a de huisband van Podium Witteman en vorig seizoen te zien in een uitverkochte studio) staat bekend om hun virtuoze en gevarieerde optredens en eigenwijze mix van klassiek, jazz, volksmuziek en improvisatie. Op het duoprogramma staat werk van onder anderen John Coltrane, Béla Bartók, Chick Corea, Brad Mehldau en Nils Frahm.

PaRaDoXaal
In navolging van de succesvolle samenwerking met Paradox in voorgaande concertseizoenen slaat Concertzaal Tilburg ook dit jaar weer de handen ineen met het Tilburgse muziekpodium. Eerder ontvingen we o.a. Hiromi Trio, Brad Mehldau en Richard Bona in de PaRaDoXaal-concertreeks.

Fuse & Jazz Orchestra of the Concertgebouw

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer + bestel tickets
Theaters Tilburg restaurant menu's