Moya Brennan

An Irish Christmas

muziek
Locatie: concertzaal
zo 9 dec 2018 start 20:30 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend

Moya Brennan, voor velen nog altijd synoniem voor The Voice of Clannad, is een stem met eeuwigheidswaarde. Het Clannad-avontuur van de familie Brennan tilt vanaf 1970 de traditionele Ierse muziek naar een hoog internationaal level. Een stijl die de Ierse muziektraditie eert, maar tegelijk ook elementen van rock en new age heeft. Die typische Clannadstijl heeft leadzangeres Moya Brenna altijd vastgehouden, ook in haar solocarrière. Haar muzikale succes bezorgde haar de eervolle titel The First Lady of Celtic Music. Nu staat 'Lady Moya' met haar getalenteerde band al voor het dertiende jaar op rij op het podium met haar betoverende show An Irish Christmas. Een hartverwarmende ervaring in de koude winterdagen. Er is eigenlijk geen betere stem om de magische wintersfeer en de geest van Kerstmis te vangen dan die van Moya Brennan.

let op: Per abuis is in eerste instantie een ander programma aangekondigd van Moya Brennan, het gaat echter om het concert An Irish Christmas dat deze avond wordt uitgevoerd.

An Irish Christmas | Moya Brennan

Maak je bezoek compleet

Kom eerder of blijf langer: voeg hier extra's toe.

Reserveer een tafel

Reserveer een tafel

Wil je a la carte komen eten, of heb je nog geen keuze uit onze vaste menu's kunnen maken? Reserveer dan alvast een tafel. Eet smakelijk!

Restaurantmenu

Restaurantmenu

Geniet van een overheerlijk driegangenmenu, inclusief brood met roomboter en olijfolie. €30

Restaurantarrangement

Restaurantarrangement

Combineer je voorstellingsbezoek met een hoogstaand driegangen diner voor € 55. Inclusief vele extra's.