Lebbis

De Bovengrens

cabaret & comedy
Locatie: schouwburg
vr 19 okt 2018 start 20:15 einde 21:45 pauze nee

Jarenlang heeft hij gesprekken gevoerd met goede vrienden bij de open haard, tijdens wandelingen en onder het genot van een versnapering. Gedachtenwisselingen over waar we heen zouden kunnen gaan. Als mensheid. Voorbij eten, veiligheid, onderdak. Wat is er voor moois te doen voorbij de ondergrens? Is er een bovengrens? Samen met zijn publiek kijkt Lebbis naar wat we doen, waarom en waar het heen gaat. Een avond die voelt als een avond onder vrienden. Samen meanderend over wat vragen, al zal Lebbis wel veel aan het woord zijn. Maar dat ken je wel van hem.

de Telegraaf
Of je nu links of rechts georiënteerd bent, Lebbis brengt in zijn voorstelling De Bovengrens een interessante, intelligente boodschap die het waard is om te beluisteren.
NRC
Verfrissend hoe Lebbis altijd zegt waar het op staat.
de Volkskrant
Lebbis is in vorm en weet zijn bekende, knalgroene boodschap haarscherp en humoristisch te verwoorden. (…) Zijn moralisme werkt in de knap opgebouwde voorstelling nooit op de zenuwen. Lebbis’ redeneringen zijn zo slim en subtiel dat je je snel laat overtuigen. (…) De gedreven verteller die soms weer lekker fel uit zijn slof schiet, weet als geen ander hoe hij zijn boodschap moet overbrengen.
Lebbis - 'De Bovengrens'

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer + bestel tickets
Theaters Tilburg restaurant menu's