Conny Janssen Danst

BROOS

dans
Locatie: schouwburg
za 20 apr 2019 start 20:15 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend

Conny Janssen Danst brengt een nieuwe avondvullende dansvoorstelling BROOS, een sprankelende, fysieke productie over ouderdom, jeugd en de breekbaarheid van het leven. Naast een groot ensemble van vijftien dansers werkt choreografe Conny Janssen voor de live muziek in BROOS samen met muzikante en zangeres Maartje Teussink.

BROOS verhaalt over de kwetsbaarheid van het leven. Een persoonlijk werk voor de Rotterdamse choreografe. Een inspiratiebron is haar moeder waar zij al jaren voor zorgt, en die ze brozer en brozer’ ziet worden. Echter kwetsbaarheid ziet Conny Janssen niet alleen in ouderdom: "Baby’s, kleuters, pubers, jonge ouders: elke levensfase heeft een andere broosheid. Bij het zien van een oudere vergeten we vaak dat die persoon door al die levensfases is gegaan. Dat bijvoorbeeld zij mijn moeder - als jong meisje ook haar eerste verliefdheid voelde, haar eerste verdriet, haar dromen had en haar gekkigheid. Met de dansers - jonge talenten en bekende gezichten onderzoek ik de specifieke fysiek van al die verschillende levensstadia. In een mozaïek van vertellingen ervaren we in BROOS de hartenklop van diverse momenten in tijd."

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer + bestel tickets
Theaters Tilburg restaurant menu's