Op hoop van zegen

Bill van Dijk, Mariska van Kolck e.a.

musical
Locatie: schouwburg
do 28 mrt 2019 start 20:15 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend

Op hoop van zegen is een oer-Hollandse musical, gebaseerd op het onverwoestbare toneelstuk van Herman Heijermans. Het wel en wee van de vissersweduwe Kniertje en de andere vrouwen die hun geliefden aan de zee verloren, laat niemand onberoerd. Hun gevecht om te overleven, leidt tot één conclusie: de vis wordt duur betaald.

Sinds de première in 1900 is deze klassieker het meest gespeelde Nederlandse toneelstuk ter wereld en deze musicalversie laat zien dat het vissersdrama nog niets aan zeggingskracht heeft verloren. Met prachtige muziek, aangrijpende scènes en een sterrencast met onder anderen Bill van Dijk, Mariska van Kolck en Joke de Kruijf belooft het indrukwekkend en eerlijk theater te worden, zoals Heijermans het ooit bedoeld heeft.

regie: Paul van Ewijk | tekst: Allard Blom | spel: Bill van Dijk, Mariska van Kolck, Joke de Kruijf, Rolf Koster, Linda Verstraten e.v.a.

  • Mét Nieuwe kans-garantie! Meer info hierover vind je op deze pagina.

Teaser Op Hoop van Zegen

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer + bestel tickets
Theaters Tilburg restaurant menu's