The Ruggeds

Between Us

dans
Locatie: schouwburg
wo 13 mrt 2019 start 20:15 einde 21:45 pauze nee

Je hebt familie en je hebt vrienden. En soms zijn je vrienden ook je familie. De uit Eindhoven afkomstige The Ruggeds kennen elkaar al zo lang, dat ze hun eigen versie zijn van een familie. In Between Us proberen ze de banden te ontrafelen die hen verbinden. Ze bewegen in een web van bungee cords, touwen en elastieken. Met een mix van dans, muziek, acrobatiek en b-boying nemen ze je mee in het verhaal van hun bijzondere band. Between Us is de tweede grote show van The Ruggeds, die met hun vorige show zelfs in Londen, New York en San Francisco hebben gestaan.

Between Us is mogelijk gemaakt met financiële steun van Fonds Podiumkunsten, Brabant C, Fonds 21 en Prins Bernard Cultuurfonds.

choreografie: Roy Overdijk | artistieke leiding: Niek Traa | muziek: Boi Beige & Y’skid | performers: Jessy 'Jazzy Gypz' Kemper, Leelou Demierre, Niek Traa, Rico 'Zoopreme' Coker, Roy Overdijk, Sjoerd 'Stepper' Poldermans, Tawfiq Amrani, Virgil 'Skychief' Dey

tip: this show is suitable for non-Dutch speakers - see website.

Theaterkrant over hun show Adrenaline
De voorstelling barst van de goede ideeën en mooie scenes.
NRC Handelsblad over hun show Adrenaline
Flitsend voetenwerk en aanstekende bewegingslol.
The Ruggeds // Between Us - TheaterTour 2019
The Ruggeds | World of Dance (eerste ronde)

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer + bestel tickets
Theaters Tilburg restaurant menu's