Scapino Ballet & Wëreldbänd

All hands on deck

dans
Locatie: schouwburg
wo 29 mei 2019 start 20:15 einde 21:30 pauze nee

Met All hands on deck slaat Scapino Ballet Rotterdam de handen ineen met muziektheatergroep Wëreldbänd. Dat belooft spektakel! In een voorstelling vol wonderlijke combinaties van dans, humor, slapstick, muziek en theater weten de twee topgezelschappen het beste in elkaar naar boven te halen. Choreograaf Ed Wubbe stuurt in All hands on deck een bont gezelschap de zee op, met dansers die zingen en muzikale komieken die dansen. Het matrozenleven zorgt voor mooie ontmoetingen en vertier, maar eist ook z'n tol.

Scapino won vorig jaar met het spektakelstuk TING! de Production of the Year Award. De Wëreldbänd won de prestigieuze Spirit of the Fringe Award op het grootste theaterfestival ter wereld in Edinburgh. Niet voor niets zijn de verwachtingen over deze samenwerking dan ook hooggespannen. Een prachtige voorstelling, over verlangen, geluk, afscheid, liefde, ontberingen en heimwee. 

Parool
All hands on deck is een magische scheepsreis met oogverblindende scènes. Een zeldzaam mooie voorstelling. Die moet gewoon de wereld over.
de Volkskrant
Laden, lossen, drinken, dollen, slapen en zoenen. Het leven op zee wordt sfeervol verbeeld met een vleug variété: van bonte muziek tot vlotte dans die over het dek vliegt. (...) Een show die zwalkt, in de goede zin van het woord, tussen musical (De Jantjes), film (Titanic), serie (Das Boot) en revue.
Trouw
De muzikanten van de Wëreldbänd bewegen zich tussen de dansers als smeerolie. Hun gevoel voor nostalgisch variété en kolder is een constante in de potpourri aan stijlen en sferen.
Theaterparadijs
All hands on deck met Släpstick Wëreldbänd is verrassend veelzijdig, gevuld met humor, een lust voor het oog en straalt bovenal plezier uit. Het swingt, het leeft.
Musicalworld
Bij de vele hoogtepunten in de show is er totale synergie.
All hands on deck - official trailer

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer + bestel tickets
Theaters Tilburg restaurant menu's