De Brief voor de Koning (8+)

Musical naar het boek van Tonke Dragt

jeugd & familie
Locatie: schouwburg
vr 25 jan 2019 start 19:30 einde 21:20 pauze ja

Yoeri moet van z'n moeder naar de bibliotheek. Daar opent hij het boek De Brief voor de Koning van Tonke Dragt, winnaar van de Griffel der Griffels voor het beste kinderboek van de afgelopen vijftig jaar. Plotseling springen ridders, kastelen, jonkvrouwen en geslepen spionnen uit de bladzijden. Zo beleeft Yoeri het verhaal van de jonge Tiuri, die een nacht in een kerker moet doorbrengen voordat hij tot ridder zal worden geslagen. Maar dan dient zich een vreemdeling aan, met een geheimzinnige opdracht. Hij moet een brief brengen naar de Koning van Unauwen. En dat avontuur is niet zonder gevaar…

tip: je kunt meedoen bij de musical De Brief voor de Koning! Als je tussen de 7-17 jaar oud bent kan je hier aanmelden om het lied ‘De Regenboogrivier’ mee te zingen op het toneel met de acteurs. Na de inschrijving sturen we je meer informatie om het liedje in te studeren. Zorg ervoor dat je 45 minuten voor aanvang van de voorstelling aanwezig bent in het theater voor de laatste informatie.


De Brief voor de Koning de musical - Theatertrailer

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer + bestel tickets
Theaters Tilburg restaurant menu's