De Kleine Zeemeermin (4+)

Sita Vermeulen, Michael van Hoorne e.a.

jeugd & familie
Locatie: schouwburg
za 11 mei 2019 start 16:00 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend

Diep, heel diep in de oceaan, tussen het prachtige koraalbos en de vriendelijke vissen, woont de Kleine Zeemeermin. Op een dag redt het mooie zeeprinsesje een knappe mensenprins en ze wordt op slag verliefd. In haar magische bol heeft de gemene tovenares Fien alles gezien en gehoord… Zal de Kleine Zeemeermin de prins ooit weer zien? Vaar mee op de swingende muziekgolven naar de kleurrijke onderwaterwereld, in dit gloednieuwe, spetterende sprookje voor de hele familie!

tip: Kom je ook verkleed naar het theater? Je doet dan mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd én maakt ook nog eens kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. En blijf ook zeker nog even na de voorstelling, want dan kan je met alle acteurs op de foto tijdens de meet & greet en dansen we samen tijdens het supergezellige Onderwaterbal!

tip: Alvast veel voorpret met de vlogs van Titus & Fien over De Kleine Zeemeermin! Bekijk vlog 1 & vlog 2.

De Kleine Zeemeermin De Musical - Trailer
Theaterkrant
Met veel humor, vrolijke liedjes en gestroomlijnde choreografieën nemen ze de hele zaal mee. Lees recensie
Musicalsites
Sita geeft met haar mooie liefelijke stem en vloeiende bewegingen Elize een lief en innemend karakter mee. Kelvin Wormgoor is als prins een energieke persoonlijkheid en een knappe verschijning en hij heeft ook nog eens een prachtige zangstem. Lees recensie

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer + bestel tickets
Theaters Tilburg restaurant menu's