Bruun & Jan

Wat nou oud?

toneel
Locatie: studio
di 20 nov 2018 start 14:30 einde 16:05 pauze nee

Bruun Kuijt en Jan Elbertse naderen de grens van 'oud'. Van versleten, saai, lelijk, zwak en uitgerangeerd zijn. Althans, zo wordt er in onze maatschappij vaak tegen ouderdom aangekeken. Wat betekent dit voor Bruun en Jan? Ze spelen twee gepensioneerde acteurs, tevens liefdespartners, die nog één keer gevraagd worden een optreden te verzorgen in een succesvolle talkshow die dagelijks te zien is. Zullen de beide heren in staat zijn hun act in één minuut te presenteren en de waanzin van deze snelle maatschappij te overleven? Onder regie van Allan Zipson zal Wat nou oud? een tragikomische en herkenbare voorstelling worden, voor zowel oud als jong.

tip: Vrijwel iedere derde dinsdagmiddag van de maand kun je een voorstelling bezoeken. Voor wie het niet meer zo prettig vindt om in de avond de deur uit te gaan, of gewoon omdat je een middagje vrij hebt. Combineer een bezoek aan de voorstelling met een lekkere lunch, en je bent er echt weer even uit!

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer + bestel tickets
Theaters Tilburg restaurant menu's