George & Eran

George en Eran worden racisten

toneel
Locatie: studio
vr 22 mrt 2019 start 20:30 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend

We begonnen deze eeuw hoopvol, maar inmiddels is die hoop vervlogen. We reageren schouderophalend op uitspraken van politici waar achttien jaar geleden onze oren van zouden klapperen. En als we eerlijk zijn, kijken we nu vaak waar de nooduitgang eigenlijk is op dat leuke festival. Tegelijkertijd hebben we nog nooit zoveel geld op onze bankrekening gehad. We leven langer en gezonder dan ooit. De technologie maakt ons leven steeds makkelijker en prettiger. Is er dus niet toch een sprankje hoop? George & Eran maken de balans op én blikken vooruit. Persoonlijk en met humor, zoals we van hen gewend zijn.

de Volkskrant
In welke pijnlijke positie ze elkaar ook manoeuvreren, van white privilege tot spinning jew en van lelijkste tot zieligste, de opeenstapeling van aperte beledigingen zit zo slim in elkaar, inclusief veelzeggende ballades, dat iedere gedachte (uitgesproken of niet, goedbedoeld of kwaadaardig), een splinterbommetje wordt.
NRC
Soepel geacteerd, puntig en raak geschreven en tjokvol humor: George en Eran worden racisten is actueel theater op het scherp van de snede.
George en Eran worden racisten journaal - deel 1 kort

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer + bestel tickets
Theaters Tilburg restaurant menu's