Pepijn Schoneveld

Stante Pede

cabaret & comedy
Locatie: studio
do 7 feb 2019 start 20:30 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend

Pepijn Schoneveld is er weer. Nu! In het theater! Nou ja, niet nu, als in op dit moment. Nu zit hij achter zijn computer en schrijft hij wat de NRC van zijn show vond: "Schoneveld komt scherp uit de hoek en laat zien een talentvolle comedian te zijn". En dat hij volgens de Theaterkrant "lef en improvisatietalent" heeft. Dat hij een show heeft die Stante Pede heet, wat op staande voet betekent. Want als Pepijn iets wil dan is dat nu, meteen. Verlost van alle gedachten die ons treiteren. Want in het nu is er niet zoveel aan de hand. 

NRC Handelsblad
Op de beste momenten heeft zijn eerlijkheid een tragikomisch effect, bijvoorbeeld wanneer hij als hypochonder zijn zoveelste doktersbezoek beschrijft.

Sterke timing en soepele publieksinteractie... op zulke momenten komt Schoneveld scherp uit de hoek en laat hij zien een talentvolle comedian te zijn.
Dagblad van het Noorden
In het vak is hij geen trendvolger of de gladde imitator van wat elders op podia wordt gedaan.
In zonnige stijl neemt hij glunderend en met zelfverzekerd vertoon van beheersing zichzelf te grazen.
Cabaret.nl
Gedachten zitten de mens in de weg en Schoneveld heeft deze worsteling op een gevoelige manier weten neer te zetten.
Theaterkrant
[Pepijn] werd voor deze show gecoacht door theatermaker Michiel de Regt en stand-up comedian Raoul Heertje. Hun duo-regie is in deze voorstelling te herkennen aan de combinatie van een strakke dramaturgie en een soepele omgang met het publiek.
I Love Theater
Pepijn is op de juiste momenten komisch, heeft precies genoeg zelfspot, is op de juiste momenten vlijmscherp, maar ook weer heel poëtisch. Deze voorstelling is echt een aanrader voor iedereen, het zet je aan het denken over je leven en je toekomst. Pepijn Schoneveld beschikt over een fijne, humoristische gave, hij weet duidelijk hoe hij het publiek kan raken en ze van het eerste tot het laatste moment te laten lachen.
Pepijn Schoneveld - Stante Pede (Trailer)

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer + bestel tickets
Theaters Tilburg restaurant menu's