Katrien Verheijden

zingt Janis Ian

muziek
Locatie: studio
za 2 jun 2018 start 20:30 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend

Zangeres Katrien Verheijden brengt een prachtige selectie uit het omvangrijke repertoire van Janis Ian. Bekende hits maar ook onbekende pareltjes en recenter werk. De rake teksten waarmee ze als geen ander gevoelens weet te beschrijven vormen de inspiratie voor dit concert. Katrien geeft een persoonlijke invulling aan het repertoire met Nederlandse vertalingen en nieuwe muzikale arrangementen. De begeleiding is in handen van Jeroen Koning (gitaar) en Fons Toonen (contrabas). Met dit concert presenteert Katrien haar album Echo’s In Mijn Hoofd.

Katrien wist de in Nashville woonachtige zangeres en songwriter te enthousiasmeren en kreeg speciaal voor haar album een niet eerder uitgebrachte song aangeboden, Summer in New York.

Janis Ian leverde bovendien een persoonlijke bijdrage aan het album door twee duetten op te nemen samen met Katrien. 

Janis Ian kreeg in de jaren zeventig en tachtig grote bekendheid met haar platen. At Seventeen en Fly too High zijn wereldberoemde nummers die recent nog opdoken in de Top 2000.  

www.katrienzingtjanis.nl

foto: ©www.superformosa.nl

let op: verkeershinder ivm Festival van het Levenslied
De Paleisring is de komende dagen dicht vanwege het Festival van het Levenslied. Vanaf donderdag 31 mei 17.00 uur is de weg afgezet, maandag 4 juni gaat hij om 18.00 uur weer open. Houdt u dus rekening met verkeershinder naar Theaters Tilburg. Het verkeer kan richting het zuiden rijden via het Piusplein – Piusstraat – Koopvaardijstraat – Wethouder Baggermanlaan. Er staan verschillende verkeersregelaars om het verkeer in goede banen te lijden. Parkeergarage Schouwburg is gewoon geopend.

 


Teaser Katrien Verheijden zingt Janis Ian

Maak je bezoek compleet

Kom eerder of blijf langer: voeg hier extra's toe.

Reserveer een tafel

Reserveer een tafel

Wil je a la carte komen eten, of heb je nog geen keuze uit onze vaste menu's kunnen maken? Reserveer dan alvast een tafel. Eet smakelijk!

Restaurantmenu

Restaurantmenu

Vanaf € 28,50 geniet je vooraf van een overheerlijk driegangenmenu. De ideale start van je avond!

Restaurantarrangement

Restaurantarrangement

Combineer je voorstellingsbezoek met een hoogstaand driegangen diner voor € 52,50. Inclusief vele extra's.

Niet meer bestelbaar