Musical Talent Gala

Nederlandse Musical Dagen

musical & show
Locatie: schouwburg
za 30 jun 2018 start 20:15 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend

We rollen de rode loper voor je uit, want het hoogtepunt van de Nederlandse Musical Dagen is het Musical Talent Gala. Dé plek waar jong talent en bekende musicalsterren het nieuwe musicalaanbod van komend theaterseizoen presenteren. Trek je smoking of galajurk uit de kast en beleef een heerlijke avond met, naast de sterren en jong talent, een groot orkest op het podium en vele (muzikale) verrassingen. Hier krijg je als eerste een voorproefje van Mamma Mia!, Evita, All StarsMarvellous en andere producties. En wie gaat er vandoor met de Hoepelman Talent Award?

De komende weken onthullen we wie tijdens het gala optreden, volg de Facebookpagina van de Nederlandse Musical Dagen voor het laatste nieuws! 

Nederlandse Musical Dagen
De Nederlandse Musical Dagen zijn dit jaar op vrijdag 29 en zaterdag 30 juni. We trappen het festival af met de Summer Sing Along. Een dag later vindt de tweede editie van het Musical Talent Gala plaats. Beide dagen zullen studenten van de opleidingen Musical en Muziektheater van Fontys voorstellingen op verschillende podia in de stad laten zien. 

Teaser Nederlandse Musical Dagen

Maak je bezoek compleet

Kom eerder of blijf langer: voeg hier extra's toe.

Special

Special

Een (h)eerlijke theaterschotel van dagverse producten (vlees, vis of vegetarisch) en een dessert ter afsluiting. Inclusief stokbrood met kruidenboter en tapenade, salade en tafelwater. Laat je verrassen door de culinaire creaties van chef-kok Tom Biessen!

Restaurantmenu

Restaurantmenu

Vanaf € 28,50 geniet je vooraf van een overheerlijk driegangenmenu. De ideale start van je avond!

Lucebertweek

Lucebertweek