Summer Sing Along

Nederlandse Musical Dagen

musical & show
Locatie: schouwburg
vr 29 jun 2018 start 20:15 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend

Een knallende meezingavond vol musicalhits!
Wat is er leuker dan samen uit volle borst meezingen met een sterrencast en groot orkest? Jong talent en bekende sterren zingen samen met jou op de Summer Sing Along de bekendste (internationale) musicalsongs. Van The Sound of Music tot Grease en van Ja Zuster, Nee Zuster tot Mamma Mia!

De komende weken onthullen we welke artiesten meezingen, volg de Facebookpagina van de Nederlandse Musical Dagen voor het laatste nieuws! 

Nederlandse Musical Dagen
De Nederlandse Musical Dagen zijn dit jaar op vrijdag 29 en zaterdag 30 juni. We trappen het festival af met de Summer Sing Along. Een dag later ligt de rode loper uit voor het Musical Talent Gala, een grootse show met previews van musicals die in het nieuwe theaterseizoen te zien zullen zijn. Met bekende én nieuwe musicalsterren. Beide dagen zullen studenten van de opleidingen Musical en Muziektheater van Fontys voorstellingen op verschillende podia in de stad laten zien. 

Teaser Nederlandse Musical Dagen

Maak je bezoek compleet

Kom eerder of blijf langer: voeg hier extra's toe.

Special

Special

Een (h)eerlijke theaterschotel van dagverse producten (vlees, vis of vegetarisch) en een dessert ter afsluiting. Inclusief stokbrood met kruidenboter en tapenade, salade en tafelwater. Laat je verrassen door de culinaire creaties van chef-kok Tom Biessen!

Restaurantmenu

Restaurantmenu

Vanaf € 28,50 geniet je vooraf van een overheerlijk driegangenmenu. De ideale start van je avond!

Lucebertweek

Lucebertweek

Altijd al benieuwd geweest naar de creaties van chef-kok Tom Biessen? Of wil je juist nog voor de zomer éven kunnen genieten van al die bekende smaken die hij iedere keer weer serveert? Dan is dit de week om een tafeltje te reserveren bij restaurant Lucebert. Voor een smakelijke prijs van € 32,50 trakteert onze keuken je op een verrassingsarrangement van maar liefst vier gangen. De inspiratie voor al die culinaire hoogstandjes? Tom laat de Frans-georiënteerde keuken terugkomen op het bord, maar laat daarnaast ruimte voor wereldse invloeden. Wat er ook geserveerd zal worden: kwaliteit staat altijd voorop. Smakelijk! • let op: Het arrangement wordt op de avond zelf betaald bij restaurant Lucebert